MASCARETES – ACTUALITZACIÓ

ÚLTIMES INFORMACIONS

COVID-19: Distribució de mascaretes a la població a través de la xarxa de farmàcies de Catalunya. 

18.04.2020

 

14.04.2020 

Conscients de la necessitat de poder proveir a la població el material de protecció essencial, com són les mascaretes, a través de la xarxa d’oficines de farmàcia del territori, i davant la seva escassetat, s’ha estat treballant perquè amb el suport de l’Administració, la xarxa de  farmàcies de Catalunya puguin fer adequadament la distribució de mascaretes a la població de manera ordenada, gradual i traçable.

* Les mascaretes seran únicament dispensables a través del sistema de recepta electrònica, amb la presentació de la targeta sanitária de l’usuari. Inicialment estarà limitada a una unitat per usuari, en la primera tramesa, essent gratuïta amb càrrec al CatSalut.

* En la mesura que hi hagi més mascaretes disponibles, l’usuari podrà adquirir-ne més a preu de cost.

10.04.2020 | 15:11

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha explicat en roda de premsa que finalment les màscares de protecció es començaran a repartir a les farmàcies a partir del pròxim 20 d’abril. La portaveu, Meritxell Budó, va dir que la decisió s’ha pres després d’haver-se reunit amb el Col·legi de Farmacèutics. El dia 20 d’abril hi haurà disponibles 1,5 milions de mascaretes.

 

Los comentarios están cerrados.